Aurabroilerivuoka

Aurabroilerivuoka

500 g   luutonta broilerin lihaa

3 dl        irtonaista riisiä

2             sipulia

2             punaista paprikaa

1              iso tölkki säilykepersikoita

1              pieni tölkki säilykeananasta

1-2          palaa Aura-juustoa

5 dl         kuohukermaa

                 currya

                 suolaa

 

Kuumenna uuni 150 asteeseen. Voitele iso uunivuoka. Paloittele broilerinliha, silppua sipulit ja leikkaa paprikat paloiksi tai suikaleiksi. Säästä säilykehedelmien liemi. Leikkaa hedelmät pienemmiksi palasiksi.

Lado ainekset vuokaa. Leikkaa Aura-juustoviipaleiksi ja levitä ne ainesten pinnalle. Mausta currylla. Kaada päälle säilykehedelmien liemet ja kermaa niin, että einekset peittyvät reilusti.

Kypsennä uunissa noin 1 tunti 30 minuuttia.

 

Resepti on otettu Anna-Maija Tantun toimittamasta kirjasta Hyvää ruokahalua.