Toimintaa

MARTTAILUA 2019

Hyvä arki kuuluu kaikille” ja ”Elämä on parasta itse tehtynä”. Toimintamme nojautuu näihin Marttojen 120v. juhlavuoden teemoihin. Osallistumme Marttojen juhlavuoden  toimintaan neulomalla mm. sukkia äideille ja järjestämällä maailman suurimman marttaillan to 31.1. klo 17 Leppärenkaalla.

Järjestämme Marttailtoja ja  -iltapäiviä  ja tiedossa on mukavaa yhdessäoloa kahvin, käsitöiden ja tietoiskujen kera. Marttailtojen ajankohdat ja aiheet löytyvät tapahtumakalenterista ja jäsenkirjeestä.

Käsityökerhossa voi ommella ruokaessuja Virrankodin asukkaille tai  tehdä omia käsitöitä. Kerho on kaikille avoin ja maksuton ja se kokoontuu kerran kuussa torstaisin kansalaisopiston tektiilityöluokassa. kts päivät tapahtumakalenterista tai jäsentiedotteesta.

Järjestämme myös retkiä,  lauantaina  6.4.  lähdemme porukalla  Jyväskylään kädentaito-, antiikki- ja hyvinvointimessuille Valitettavasti jouduttiin retki perumaan vähäisen osaanottajien vuoksi.  Elo-syyskuun vaihteessa  suuntaamme  Viroon. Kohteena Tallinna ja Pärnu.

Tervetuloa mukaan marttailemaan!

Martat yllättivät iloisesti omin käsin tehdyillä pannulapuilla 3.5.2018 tempauksessa
Lähetyslounaan valmistus Vanhassa Pappilassa 18.2.2018
Lahjoitimme seurakunnan diakoniatyölle lahjakortteja. Vööbe, diakoni Pia Huovinen, ja Raija
Järjestöjen joulumyyjäisissä 16.12.17 Raili ja Raija
Sinivalkoisia vauvansukkia on jo neulottu
Marttojen kunniapuheenjohtaja Maija Komulainen asettelee laatan paikoilleen tammen kupeeseen 1.9.2016
Martat mukana tammen istutuksessa 1.9.2016
Minna Canthin kakku
Vihanneslautanen
Martat työn touhussa
Iiris, Kirsti ja Raili työn touhussa.
Martat vapputorilla 2014
Jäsenten neulomia sukkia nuorille