Mikkelin kesätetatteri 2.7.2016

Marttoja matkalla Mikkelin kesäteatteriin. Mennessä pysähdyttiin Siiskosen leipomossa.

Mikkelissä käytiin lauantaina 2.7 ja sääkin suosi. Oli aurinkoista ja lämmintä. Käy katsomassa lisää kuvia reissulta kuvagalleriassa.

 

 

 

Leppävirran Martat

järjestää teatterimatkan

Mikkeliin lauantaina 2.7.2016


Tankki täyteen

Mikkelin kesäteatterissa Naisvuorella nähdään kesällä 2016 Neil Hardvickin ja Jussi Tuomisen kirjoittama näytelmä Tankki täyteen. Aikoinaan tv-sarjaksi kirjoitettu teksti kuvattiin vuosina 1978 ja 1980. Sarja oli yksi katsotuimpia aikalaisiaan.

Tankki täytee kertoo Emilia ja Sulo Vilénin huoltoasemayrittämisestä. Asemalla ei juuri käy asiakkaita, koska uudelta ohikulkutieltä ei enää ole pääsyä huoltamolle. Sulo Vilénin pahe tai voisiko sanoa harrastus, on ostaa kaikenlaista vaimolta salaa mottonaan: ”kun sai niin halavalla”. Näihin ostoksiin kuului myös huoltoasema. Vaimo Emilia ei luonnollisesti ole ilahtunut harrastuksesta ja mies saa ajoittain melko kylmää kyytiä. Hiljainen ja rauhallinen suomalainen mies ei paljon puhu, mutta on monessa mukana. Sulo kirjoittaa mm. dekkaria kylän poliisin Artturi Reinikaisen avustuksella. Hardwickin ja Tuomisen teksti on nokkelaa sanankäyttöä ja tilannekomiikkaa, eikä jätä katsojaa kylmäksi.

Ohjaus Mika Nuojua

Rooleissa: Minna Kivelä, Ismo Sievinen, Riina Uimonen, Antti Heikkinen, Janne Kyyhkynen, Joonas Kääriäinen, Marjo Häkkinen, Leevi Heinonen, Ritva Laukkanen ja Marjo-Riikka Romo

Ohjelma

Lähtö Leppävirran torilta klo 10.00

Lounas Siiskosen Leipomo Punainen mylly

Esitys klo 14.00

Paluumatkalla poikkeamme Marimekon liikkeessä Juvalla

Paluu Leppävirralle n. klo 18-19.

 

Matkan hinta 55 euroa

Sisältää kuljetuksen, lounaan, teatterilipun sekä kahvit väliajalla.

 

Ilmoittautumiset Raija Fingerroos

puh. 044 542 1616 soittamalla/tekstiviestillä tai

Sähköpostilla rapu56@gmail.com

 

Maksu kerätään menomatkalla bussissa.

 

Tervetuloa matkalle mukaan!