Huhti-toukokuun toiminta peruttu

12.4.2021 klo 11:44

Leppävirran Martat päätti hallituksen kokouksessaan perua vielä huhtikuun ja toukokuun tapahtumat, eli seuraavat: ti 20.4. klo marttailta, toukokuun Aqu & Ada yritysvierailun ja to 13.5. omenapuun varttaminen.
Viron matkan Saarenmaalle joudumme perumaan myös tänä vuonna. Siirrämme tapahtumat mahdollisuuksien mukaan myöhemmäksi ajankohdaksi.

Jotta aika ei käy pitkäksi on Savon Martoilla kiinnostavia verkkokursseja joihin voi osallistua esim. 19.5. Monimuotoinen kotipiha ja 27.5. Villejä makuja villiyrtit -verkkoruokakurssi. Koulutukset alkaa klo 17
Täältä pääset ilmoittautumaan kursseille:
https://www.martat.fi/savo/tapahtumat/?tribe_paged=1&tribe_event_display=list&tribe_eventcategory=3004&tribe-bar-date=2021-03-23

Myös Martta-akatemiasta löytyy kiinostavia kursseja ja koulutuksia jokaiselle; ruoka, ravitsemus, luonnontuotteet, kotipuutarha, kodinhoito, kodin talous ja kuluttja-asiat, ympäristö ja kestävä arki, käsityöt, kansainvälinen toiminta, järjestö- ja yhdistystoiminta, vaikuttaminen, vapaaehtoistoiminta, ohjaaminen, yhteistyö ja verkostoituminen, digitaidot, viestintätaidot ja oppimistaidot sekä voit suorittaa taitoavaimet, harrastusmerkit ja osaajapassin.
https://www.martat.fi/martat/tutustu-toimintaamme/martta-akatemia/