Retki toteutuu! Yrttisauna ti 04.08. päiväretki Rautalammille

Aika: 4.8.2020
Paikka: Sahala Herbs, Rautalampi

Vietämme ti 4.8.20 klo 14-18 Martanpäivä tapahtumaa Rautalammilla Sahala Herbsillä lounastaen ja saunoen yrttisaunassa. Paikkoja on varattu 30 hengelle. Täältä saat lisätietoja yrttisaunasta https://sahalaherbs.fi/tuote-osasto/yrttisauna/

Matkan hinta 40€,  siihen sisältyy matka (kimppakyyti), saunominen ja lounas. Lounas olisi saunan jälkeen. Lähtö kirkon P-paikalta n. klo 13 ja paluu olisi n. klo 19 illalla.

Ilmoita Rauni Lambergille puh 0407574319 tai s-postilla rauni.lamberg@gmail.com viimeistään ma 20.7.20 mikäli olet lähdössä mukaan Rautalammille viettämään rentouttavaa päivää kanssamme.

 

Tule kokeilemaan puhdistavaa ja rentouttavaa yrttisaunaa! Ennen saunaan menoa kävelemme pienen lämmittelylenkin, jonka aikana jokaisen on mahdollista kerätä itse saunaan yrttejä yrttioppaan johdolla. Samalla opas kertoo yrttien vaikutuksista. Saunan mieto lämpö ja yrtit laittavat kehon epäpuhtaudet tehokkaasti liikkeelle.

Kylpemisen aikana kasvit puhdistavat saunojan kehoa ja antavat voimaa. Saunomisen aikana otetaan yrttijalkakylpy sekä hoidetaan kehoa vastalla, jossa voi koivun lisäksi olla esimerkiksi katajaa tai suopursua. Saunassa on mahdollista saada saunaohjaajan suorittama hienotunteinen selänpesu tai vastahoito. Välillä voi käydä viilentymässä raikkaassa Kattilavirrassa.

https://sahalaherbs.fi/